Tjänster

Nedan kan du se vilka inom vilka områden som Patrik Wincent är verksam.

Fondberg Wincent

En helhetslösning mot digital stress för företag Fondberg Wincent är ett nystartat bolag som specialiserar sig inom digital stresshantering och hantering av de beteende mässiga problemen inom den digitala arbetsmiljön.

  • Vår målsättning är att skapa hållbara beteendemönster inom den digitala arbetsmiljön för alla våra partners.
  • Vår vision är att få företagens anställda att må och prestera bättre samt att öka lönsamheten hos alla våra aktörer i en digital tid.
  • Vi jobbar inom den post-digitala utvecklingen av verksamheter där vi ser det digitala som en teknik som är här för att stanna, men där vi behöver nya hållbara modeller för att dra nytta av de positiva effekterna av digitalisering och minska de negativa påföljderna.

Dataspelsakuten

Dataspelsakuten hjälper dataspelsmissbrukare att bryta negativa beteenden. Vi erbjuder allt från familjerådgivning, till sommarläger och fritidsaktiviteter.

www.dataspelsakuten.se

Shoppingakuten

Vi hjälper shoppingmissbrukare att bryta negativa beteenden! Vi tror på ett måttligt bruk och ett ökat socialt och balanserat liv. Vi gör många olika saker i den andan. Allt från individuell rådgivning eller program som ära anpassade till dina utmaningar.

www.shoppingakuten.se/

websida dataspelsakuten

Internetakuten

Internetakuten hjälper dig att skapa en digital balans i vardagen. Vare sig det gäller mobilmissbruk, missbruk av sociala medier eller andra typer av skärm-missbruk.

www.internetakuten.com

Rites Of Passage Scandinavia

Our Rites Of Passage camps, for ages 13 – 28, helps young boys navigate the journey from childhood to adulthood in a supported, mentored way. Led by a team of experienced facilitators, psychologists and therapists.

https://ritesofpassage.se/

internetakuten

UTBUD

Nedan kan du se vilka inom vilka områden som Patrik Wincent är verksam.

Författare

Patrik skriver böcker missbruk i den digitala tidsåldern vi lever i. Här är nåra av dessa.

Föreläsningar

Patrik Wincent föreläser om följande teman och ämnen: Dataspelsmissbruk – När vi släpper kontrollen samt Digital stress – Vad händer när vi överanvänder vår elektronik. Patrik Wincents föreläsningar och utbildningar riktas mot socialarbetare, lärare, elever, föräldrar och företag.

Se Patriks Tedx Talk här

Utbildningar

Patrik Wincent utbildar om följande teman och ämnen: Dataspelsmissbruk – När vi släpper kontrollen samt Digital stress – Vad händer när vi överanvänder vår elektronik. Patrik Wincents föreläsningar och utbildningar riktas mot socialarbetare, lärare, elever, föräldrar och företag. Boka utbildningar genom att skicka en förfrågan nedan i mejlformuläret.

Under de senaste 10 åren jag hållit hundratals föreläsningar, workshops och seminarier. Boka något av de mest populära teman eller be om ett skräddarsytt program som passar just er. Ta kontakt med mig så kan vi prata om vilken typ av föreläsning som passar just er

/Patrik Wincent

Mejlförfrågan till Patrik

6 + 15 =